Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve din görevlileri, "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında orta öğretim düzeyindeki okullarda gençlerle buluşmaya devam ediyor.

TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programa katılan İl Müftüsü Fakirullahoğlu, öğrencilere sosyal medyanın etkisine karşı uyarılarda bulundu. "Sosyal medyanın sizi esir almasına izin vermeyin" diyerek gençlere seslenen Fakirullahoğlu, öğrencilerle "Sosyal Medya Ahlakı" ve "Değerlerimle Değerliyim" konularında sohbet etti.

hakkari-genç-33

Gençlere, sosyal medyayı faydalı işler için kullanma, kötülüklerden uzak durma, sağlıklı iletişim kurma, milli ve manevi değerlere bağlı kalma, okula odaklanma ve öğrencilik yıllarının kıymetini bilmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Müftü Fakirullahoğlu, programı "sosyal medyanın sizi esir almasına izin vermeyin" vurgusuyla tamamladı.

hakkari-genç-22

Programa katılan okul idareci, öğretmen ve öğrenciler, İl Müftüsü'ne teşekkür ederek bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptılar. İl Müftüsü Fakirullahoğlu'nun doğru cevap veren öğrenciye tablet hediye etmesinin ardından program sona erdi.

hakkari-genç-44

Editör: Ömer Ceylan