Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destek de Kur’an kursu öğrencilerinden geldi.

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Merkez Abdulvehhabi Gazi Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri ve ailelerinin rehberliğinde harçlıklarını biriktirerek Filistinli kardeşlerine destek oldu.

Sivas Hafız Filistin 33

Kur'an kursu yöneticisi Hatice Akbulut ve öğreticilerin rehberliğinde İl Müftülüğüne gelen hafızlık öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri 27 bin 300 TL’yi Filistinli kardeşlerine ulaştırılmak üzere İl Müftüsü ve TDV Sivas Şubesi Başkanı Ahmet Celalettin Altunkaya’ya teslim etti.

Sivas Hafız Filistin 22

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan yardım kampanyasıyla  zulme maruz kalan Filistinli mazlumların yanında olduklarını belirten İl Müftüsü Altunkaya, Kur’an kursu yöneticisi Akbulut’a, öğreticilere, öğrencilere ve velilerine teşekkür ederek yardım makbuzunu takdim etti.

Editör: Ömer Ceylan