Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Hacı Şükrü Baktır Kur'an Kursu'nda ortaokul ve liseli gençlere yönelik kamp düzenlendi.

Kamp din görevlileri gözetiminde 46 gencin katılımıyla gerçekleştirildi. Kamp boyunca gençler çeşitli dini sohbetler, ilmihal ve dini bilgiler dersleri gibi eğitsel aktivitelerle eğitim alıp masa tenisi, langırt, sinema saati, halı sahada futbol ve diğer eğlenceli oyunlarla keyifli vakit geçirdi.

Hacılar Kamp Genç 11

Kamp sonunda velilerin katılımıyla bir kapanış programı düzenlendi. Burada konuşun Hacılar İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, "Gençlere burada kazandıkları disiplin, kitap okuma gibi güzellikleri evlerinde de devam ettirmelerini tavsiye ediyorum. Gelişmiş ülkelerin bizden ileri olmalarının en büyük sebebi kitap okumaya bizden daha fazla zaman ayırmalarıdır. Gelecekte madden ve manen iyi bir yerde olmak istiyorsanız mutlaka daha fazla kitap okumanız gerekiyor. Bu kampın düzenlenmesinde emeği geçen bütün din görevlilerine, katılım ve desteklerinden dolayı gençlere ve velilere teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda katılımcı gençler ve veliler, düzenlenen kamp sebebiyle görevlilere teşekkür ederek kamptan çok memnun kaldıklarını ve böyle programların daha sık yapılmasını arzu ettiklerini belirtti.

Editör: Ömer Ceylan