Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde hayırsever Özçete ailesi ve Hacı Şenel Özçete tarafından yaptırılan Hacı Şenel Özçete Camii ve Hacı Ali Özçete Kız Kur'an Kursu için açılış töreni düzenlendi.

Törene Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Özçete ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Adana Hacı Şenel Cami 44

Açılışta konuşan Müftü Yaman, "Bugün bizleri bir araya getiren, gönüllerimizi buluşturan Yüce Allah'a hamd-ü senalar olsun. Açılışını yaptığımız Hacı Şenel Özçete Camii ve Hacı Ali Özçete Kız Kur'an Kursu'nu ilimize kazandıran başta hayırseverlerimiz özçete ailesine, camimizin imarı ve inşasında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim camimizi birlik ve beraberlik, barış ve kardeşliğin merkezi eylesin. Camimiz Adanamıza hayırlı olsun." dedi.

Adana Hacı Şenel Cami 22

Konuşmaların ardından hayırseverlere teşekkür belgesi verildi.

Hacı Şenel Özçete Camii ve Hacı Ali Özçete Kız Kur'an Kursu, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'ın yaptığı duanın ardından Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve il protokolünün kurdele kesimiyle ibadete açıldı.

Adana Hacı Şenel Cami 33

Açılışın ardından Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman tarafından ilk namaz kıldırıldı.

Namaz sonrası yapılan yemek ikramıyla program sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan