Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Zonguldak merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Zonguldak Müftülüğü

Zonguldak'ta "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans veren Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan, zamanın kıymetini bilen nesiller...

GÜNDEM

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiden biri kurtarıldı, diğerinin cansız bedenine 5 saat...

GÜNDEM

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, maden ocağındaki göçük sonucu mahsur kalan 2 işçi, yaklaşık 11 saatlik çalışma sonunda kurtarıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Zonguldak'ta "Ömür Sermayemiz Tükenmeden" konulu konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "Vahyin ışığında bir hayat yaşamazsak,...

GÜNDEM

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi maden ocağında eksi 450 kotunda tavan çökmesi sonucu göçük oldu.

DİYANET HABER

Zonguldak Alaplı'da gönüllü mobilya ustası Sezgin Gülçiçek, son 15 yıldır sadece camilere mihrap mobilyaları ile minber ve kürsü yapıyor.

GÜNDEM

Zonguldak-İstanbul kara yolu sağanağın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Zonguldak ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Zonguldak Müftülüğü

Zonguldak Gökçebey'de başarılı olan din görevlileri Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Zonguldak ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Zonguldak Müftülüğü

Zonguldak Gökçebey İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Gökçebey Şubesi iş birliğinde hazırlanan gıda yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı.