Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, 9 yıl aranın ardından bugün itibarıyla ülkesinden Suudi Arabistan'a umre seferlerinin başladığını belirtti.

Van Müftülüğü

Van Özalp İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde dini, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev alan ve kura çekimi sonucunda...

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta, şevval umresi için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar dualarla uğurlandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen umre ödüllü bilgi yarışmasının sonuçları açıklandı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçesine bağlı Cennet Mahallesi’nde ikamet eden Roman vatandaşlar umreye uğurlandı.

DÜNYA

Sidney İdari ve Sosyal İşler Ataşeliği tarafından düzenlenen Ramazan ayı umre turuna katılan umrecilerin kutlu yolculuğu başladı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü, umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenledi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenleniyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından Ramazan ve Şevval umresi için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Umre Hazırlık Kursu Eğitim...

Adana Müftülüğü

Adana'da ikamet eden hayırsever vatandaşımız Müslüm ATAŞ, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazzeli mazlumlar için bağışladı.

Giresun Müftülüğü

Kutsal topraklarda umre ibadetini tamamlayarak yurda dönen umreciler, yakınları tarafından karşılandı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilecek lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışmasına katılacak adaylar için hatırlatmada bulunuldu.