Soru Haberleri

soru haberleri ve güncel soru gelişmeleri, soru ile ilgili tüm video, soru fotoğrafları ve soru haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü "Alo 190 fetva hattı" günlük 80 ile 100 arasında soru cevaplıyor.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Kılıç, günde 3-4 bin soru alan "Alo 190 Dini Soruları Cevaplandırma Hattı"nın...

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığının "Alo 190 Dini Soruları Cevaplandırma Hattı" Ramazan ayında haftanın 7 günü saat 22:00'ye kadar hizmet verecek.

EĞİTİM

ÖSYM'nin sınav soruları, kurumun gizlilik sözleşmesi imzaladığı yazarlar tarafından "kırmızı alan" adı verilen, yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı yerde hazırlanıyor.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: “Allah sağlam söze iman edenleri hem dünya hayatında hem de âhirette sağlam tutar; Allah zalimleri de şaşırtır ve...

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

DİYANET RADYO/TV

Hac mevsiminin başlaması ve Kurban Bayramı’na sayılı günler kalması sebebiyle "Diyanet'e Soralım" programında hac ve kurban ibadetine ilişkin sorular arttı.

DİYANET HABER

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2023 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı'nın yazılı aşaması gerçekleştirildi.