Sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri Diyanet Haber sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 21 Nisan'da düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (2024 TR-YÖS/1) ve Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı...

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilen "2024 Yılı İhtisas Kursu Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı" sonuçları açıklandı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı, tarafından Türkiye'de eğitim görmek isteyen Ganalı öğrenciler için yazılı sınav ve mülakatlar düzenlendi.

EĞİTİM

2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/1) sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul ve liselerde yapılacak ikinci dönem ikinci yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

DUYURULAR

Kur'an kursları ve dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlara yönelik 2024 Yılı 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı duyurusu...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 Yılı Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Yarışma Sınavı (sözlü) Yer ve Tarih duyurusu yaptı.

DİYANET HABER

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı'nın yazılı aşaması gerçekleştirildi.

EĞİTİM

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (2024-EKPSS) başvuran adayların sınava giriş belgeleri erişime açıldı.