Mersin Haberleri

mersin haberleri ve güncel mersin gelişmeleri, mersin ile ilgili tüm video, mersin fotoğrafları ve mersin haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Mersin'de hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan, gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı "İyilik Çarşısı" ramazanda da ihtiyaç sahiplerine destek sunacak.

Mersin Müftülüğü

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eğitimini tamamlayan 80 hafız için icazet töreni düzenledi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğü aileleri çocuklarıyla camide buluşturdu.

DİYANET HABER

Mersin'in Mut ilçesinde hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan cami ibadete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, Uluslararası İmam Hatip Liselerinde eğitim gören öğrencileri kamp programında bir araya getirdi.

GÜNDEM

Mersin'in Aydıncık ilçesinde, şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Filistin

Türkiye'den Filistin'e 109 tırlık insani yardım malzemesi götürecek gemi, Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıktı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gülnar Şubesi organizasyonu ile Filistin yararına kermes düzenlendi.

TDV

Mersin'in Silifke ilçesinde bir hayırsever, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinlilere 100 bin lira bağışta bulundu.

Mersin Müftülüğü

Mersin'de öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, gençlerin hakikati kabullenmeye yetişkinlerden daha...

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "O Köy Bizim Köyümüz" projesi ile din görevleri köylerdeki vatandaşlarla buluşuyor.