Mersin Haberleri

mersin haberleri ve güncel mersin gelişmeleri, mersin ile ilgili tüm video, mersin fotoğrafları ve mersin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Erdemli İlçe Müftülüğüne bağlı Kumkuyu Mahallesi Canan Kapar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mersin merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları 4-6 Yaş Grubu öğrencileri "Yaşlılar Haftası"nda büyüklerini ziyaret etti.

Mersin Müftülüğü

Mersin Anamur İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Anamur Şubesi iş birliğinde gerçekleştirilen yardım kampanyası ile Filistin için 2...

Mersin Müftülüğü

Mersin Silifke İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Zeytinli Camii İmam Hatibi İbrahim Özer (45), kalp krizi geçirerek vefat etti.

TDV

Mersin'de hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan, gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı "İyilik Çarşısı" ramazanda da ihtiyaç sahiplerine destek sunacak.

Mersin Müftülüğü

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eğitimini tamamlayan 80 hafız için icazet töreni düzenledi.

Mersin Müftülüğü

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğü aileleri çocuklarıyla camide buluşturdu.

DİYANET HABER

Mersin'in Mut ilçesinde hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan cami ibadete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı, Uluslararası İmam Hatip Liselerinde eğitim gören öğrencileri kamp programında bir araya getirdi.

GÜNDEM

Mersin'in Aydıncık ilçesinde, şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.