Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında sevgi evlerinde program düzenledi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Sabah Namazı Buluşması düzenledi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı'da "Hafızlık" ile "Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya'da yapımı tamamlanan Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde ormanlık alana sıçrayan anız yangınına müdahale ediliyor.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 743’üncüsü gerçekleştirilecek Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri öncesinde mevlit programı düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya İl Müftülüğü tarafından "30 Ağustos Zafer Bayramı" etkinlikleri kapsamında sabah namazı buluşması düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Hafızlık Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

GÜNDEM

Kütahya’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

#KEŞFET

Kütahya’nın  tek selâtin camisi olan Ulu Cami; Yıldırım Bâyezîd, Musa Çelebi, Kanunî Sultan Süleyman ve Sultan Abdülhamîd Hân gibi padişahlardan...

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya'nın bazı kesimlerinde yerel sağanak beklendiğini bildirdi.

GÜNDEM

Kütahya’da hafif ticari aracın tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.