Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş Müftülüğü

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ağır hasar alan kentin simge yapılardan 5 asırlık Ulu Cami onarıılyor.

DEPREM

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3,9, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "7 Ekim’le Filistin-İsrail Meselesinin Dönüşümü ve Ortadoğu’nun Geleceği" konulu program düzenlendi.

Kahramanmaraş'tan umreye gidecek vatandaşlar, törenle kutsal topraklara uğurlandı.

DEPREM

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde saat 22.20'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 Şubat depreminde ağır hasar alan Kadıoğlu Çiftliği Köyü Camii hayırseverlerin desteğiyle yeniden ibadete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş'ta İklime Hatun Görme Engelliler Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an ile gönül dünyalarını aydınlatıyor.

GÜNDEM

Hatay ve Kahramanmaraş'ın bazı ilçeleri ile Osmaniye'de kuvvetli sağanak bekleniyor.

GÜNDEM

AFAD, bağış hesabında toplanan 125 milyar 727 milyon 290 bin 482 liranın yaklaşık 73,5 milyar lirasının, barınma ve nakdi yardım...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 Şubat depreminde yıkılan Bilal Nadir Camii hayırseverlerin desteğiyle yeniden ibadete açıldı.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlediği programla Filistin'deki mazlumlara destek oldu.