Gaziantep Haberleri

gaziantep haberleri ve güncel gaziantep gelişmeleri, gaziantep ile ilgili tüm video, gaziantep fotoğrafları ve gaziantep haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

İngiliz Emily Anna (22), Gaziantepli nişanlısı sayesinde Müslüman olarak Emine adını aldı.

GÜNDEM

Gaziantep'in Nizip ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Gaziantep'te işçileri taşıyan 2 minibüsle tırın karıştığı kazada 1'i ağır, 21 kişi yaralandı.

ALİ ERBAŞ

Gaziantep'te çeşitli temaslarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, aile birliğinin korunmasına yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep'te valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti.

GÜNDEM

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

DİYANET HABER

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde zarar gören Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki tescilli kültür varlıklarından 159 yıllık Dervişiye Camii aslına uygun...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Gaziantep ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, aralarında fıstık ve zeytin bahçelerinin de bulunduğu arazide çıkan yangına müdahale ediliyor.

TDV

Gaziantep'te üniversite öğrencileri, Filistin'de kurban kesilmesi için topladıkları 37 bin lirayı Gaziantep İl Müftülüğüne teslim etti.

GÜNDEM

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde minibüs ile beton mikserinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 9 kişi, toprağa verildi.

GÜNDEM

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde minibüsle beton mikserinin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı bildirildi.