Başvuru Haberleri

başvuru haberleri ve güncel başvuru gelişmeleri, başvuru ile ilgili tüm video, başvuru fotoğrafları ve başvuru haberleri Diyanet Haber sitemizde


EĞİTİM

ÖSYM, 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans başvurularının alınmaya başladığını duyurdu.

GÜNDEM

Bazı yayın organlarında "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, ilgili büyükelçiliklere göre vize başvurularında yoğunluk olması nedeniyle randevuların...

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 2024 yılında din görevlilerine yönelik düzenlenecek mesleki yarışmalara başvurular sona eriyor.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 2024 yılında din görevlilerine yönelik düzenlenecek mesleki yarışmalar için başvurular başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınav başvurular yarın saat 17.00'ye kadar yapılabilecek.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimine kursiyer seçimi için başvurular başladı. Başvurular 17 Nisan 2024 tarihine kadar alınacak.