Amasya Haberleri

amasya haberleri ve güncel amasya gelişmeleri, amasya ile ilgili tüm video, amasya fotoğrafları ve amasya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Amasya merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğünce İlahiyat Fakültesi Gençlik Merkezinde iftar programı düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve TDV Amasya Şubesi tarafından "Ramazan ayının 15. Günü Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında emekli personel bir araya geldi.

Amasya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan, "Ramazan Ayı Vaaz-İrşat Faaliyetleri" kapsamında Amasya’da bir dizi programa katıldı.

Ramazan

Amasya İl Müftülüğü Göç Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen iftar programında göçmenler bir araya geldi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz Sosyal Bilimler Lisesi’nde Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Ramazan" konulu konferans programında öğrencilerle buluştu.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen lise öğrencileri arası "Çanakkale Ruhu" resim yarışması, ortaokul öğrencileri arası şiir okuma yarışması düzenlendi.

Ramazan

Amasya Şehit Aziz Sağlam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Ramazan Davulu ve Mani" etkinlikleri kapsamında topladıkları bahşişleri Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Ramazan

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Suluova Şehzadeler Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle iftar sevincini paylaştı.

Ramazan

Amasya İl Müftülüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca her akşam yapılması planlanan "Ramazan Esintileri" programının ilki Sultan II. Bayezid Camii Külliyesi’nde...

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları organizesinde 5 bin İdlibli yetim için yardım gönderildi.