Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Merve Kur'an Kursu ve Bağlarbaşı Kur'an Kursu organizesi ile gerçekleştirilen etkinlikte gönüllü kadınlar, bazlama yaparak elde ettikleri gelirle Filistin'e destek oldu.

Din görevlileri ve TDV gönüllülerinin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte Filistin için 140 bin TL üzerinde bir yardım toplandı.

Toplanan yardım Kur’an kursu öğreticilerinden Cennet Karagöz ve Hatice Cihangiroğlu tarafından Türkiye Diyanet Vakfına teslim edildi.

İl Müftü Vekili Mehmet Demir ve İlçe Müftüsü Ali Canpolat, kadınların duyarlılığından ve öncü olan görevlilere teşekkür etti.

maraş-bazlama-22

Onikişubat

Onikişubat İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri, Sümeyye Hatun Hafızlık Kız Kur’an Kursu ve Alparslan Kur’an Kursu öğrenci, öğreticileri, ADRM vaizeleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Onikişubat Şubesi Kadın Kolları gönüllüleri Filistin yararına Bazlama etkinliğinde buluştu.

Filistin halkına destek olmak için düzenlenen etkinlikte elde edilen yardımlar, Filistinlilere ulaştırılmak üzere TDV Onikişubat Şube görevlisi Erdinç Göğebakan'a teslim edildi.

Editör: Ömer Ceylan