İl ve ilçe müftülükleri tarafından gençlerle birlikte "Ramazan-ı Şerif’i Karşılama" programı gerçekleştirildi.

Gençler-Ramazan-ayını-coşkuyla-karşıladı02

Burdur

Burdur İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayını karşılamak için etkinlik düzenlendi.

Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Diyanet Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler, pankartlarla Ramazan ayının gelişini müjdeledi.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü öğrencileri, Ramazan ayı ve dayanışma temalı görsellerle, Ramazan ayının gelişini müjdelemek ve tanıtımı için pankartlarla etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlik ile ilgili konuşan İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, Ramazan-ı Şerif ayı öncesinde toplumda duyarlılık oluşturmak istediklerini belirterek, "Burdur'da öğrencilerimiz ve görevlilerimizle birlikte toplumun manevi duygularını, gençlerin milli ve manevi değerlerini canlı tutmak, Ramazan ayının gelişini müjdelemek amacıyla pankartlarla, afişlerle Ramazan-ı şerifin coşkusunu milletimize yaşatalım istedik." dedi.

Gençler-Ramazan-ayını-coşkuyla-karşıladı00

Aydın

Aydın Efeler İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan-ı Şerif ayını coşkuyla karşıladı.

Etkinlikte, Efeler Gençlik Musiki Korosu ve Kur’an kursu öğrencileri tarafından ilahiler okundu.

Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Mübarek Ramazan ayına kavuşmak üzereyiz. Ramazan'a kavuşma heyecanını bir araya gelerek perçinlemekte çok memnun edici. Ayrıca bu program hafızlık öğrencilerimize de motivasyon kaynağı oluyor. Anlamlı ve güzel hasletlere vesile olan bu buluşmada emeği geçenlere ve ilimizin dört bir yanından katılım sağlayan hocalarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal