Ulu Camii avlusunda düzenlenen uğurlama merasimine İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, din görevlileri, umre yolcusu 35 vatandaş ve yakınları katıldı.

Düzenlenen merasimde din görevlileri Kur’an-ı Kerim tilaveti, telbiye, salavat ve ilahiler okudu. İlçe Müftüsü Sebahattin Turan’ın yapmış olduğu dua sonrası umreye gidecek vatandaşlar kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Gediz Müftülüğü’nün umre hizmetleri hakkında açıklama yapan Müftü Turan, "Başkanlığımızın umre organizasyonu ile Rahman’ın misafirleri olarak kutsal topraklara yolcu ettiğimiz vatandaşlarımıza Başkanlığımız en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyor. 2023-2024 umre sezonunda müftülüğümüz vasıtası ile şimdiye kadar 123  vatandaşımızı kutsal topraklara yolcu ettik. Başkanlığımız rehberliğinde umre ibadetini yerine getiren  vatandaşlarımız aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti teşekkür ederek ifade ediyorlar. Yeni turlar ve Ramazan ayı umresi için çalışmalarımız devam ediyor. Umre turlarımız için bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı müftülüğümüze davet ediyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan