Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından temeli atılan ve Müftülük, belediye ile hayırsever iş birliğinde Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahalllesi'nde yapımı tamamlanan Gaziantep Eruslu Diyanet Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Valisi Davut Gül, açılış için tefrişat çalışmalarının devam ettiği Diyanet Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Müftüsü Dr.Hüseyin Hazırlar'dan son durumla ilgili bilgi alan Vali Gül, Diyanet Gençlik Merkezinde gelinen aşamayı yerinde görmüş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Diyanet Gençlik Merkezinin önünüzdeki günlerde hizmete gireceği müjdesini veren Vali Gül, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Mehmet Arslaner, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak ile hayırsever iş insanları Ökkeş Eruslu ve Kahraman Eruslu da hazır bulundu.

Gaziantep Eruslu Diyanet Gençlik Merkezi bünyesinde eğitim ve etüt atölyeleri, bilişim sınıfı, derslikler, kütüphane, çok amaçlı salon, rehberlik odaları, kafeterya, sosyal etkinlikler alanları ve TDV Kitap Kafe yer alacak.

Editör: Mehmet Çalışkan