Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu merkez Geçitli ve Taşbaşı köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Periyodik aralıklarla merkez ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten İl Müftüsü Fakirullahoğlu, "Vatandaşların sevinç ve üzüntülerini paylaşmak, mevlit, taziye ve düğün gibi merasimlerinde bulunmak, hastaları ziyaret etmek, yetim ve öksüzleri koruyup kullamak önem arz etmektedir." dedi.

Hakkari Din Hizmeti 33

Müftü Fakirullahoğlu, "Bilindiği üzere camiye gelen vatandaşlarımız olduğu gibi camiye gelmeyenler de vardır. Eğer biz din hizmetini cami ile sınırlı tutarsak, camiye gelmeyenleri ihmal etmiş olacağız. Özellikle çocuk ve gençlerin kalplerini camiye ısındırmak, cami dışında yapacağımız etkili ve  verimli etkinliklerle mümkün olabilecektir. Onun için cami dışı din hizmetini önemsiyoruz. İmkanlar ölçüsünde açık havada, evlerde ve diğer uygun mekanlarda vatandaşlarımızla içi içe olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda ulaşmadığımız bir mezra ve dokunmadığımız bir vatandaşımız kalsın istemiyoruz." sözlerini sarf etti.

Hakkari Din Hizmeti 22

Daha sonra vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen İl Müftüsü Fakirullahoğlu, vatandaşların samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Hakkari Din Hizmeti 44

Vatandaşlarda yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Editör: Ömer Ceylan