Espiye İlçe Müftülüğünce "Gençlik Buluşması Programı" gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen programa katılan Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, gençlerle bir araya geldi.

Müftü Osman Gülbe , Gençlik Merkezinde gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci ve Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı İsmail Çağman’dan bilgi aldı.

20231225 G E N C L I K02

Sınıfları ziyaret eden ve öğrenciler ile dini konularda sohbet eden Müftü Gülbe, "Gençlik Merkezimiz gençler için güvenilir bir liman, hoşça ve helal dairede zamanlarını geçirecekleri nezih bir yuvadır. İmanlı, ahlaklı, çalışkan insanlar olmalıyız. Milli ve manevi değerlerimizi doğru bir şekilde öğrenmeli bu değerlerimize bağlı olarak yaşamalıyız." dedi.

Gülbe, Gençlik Merkezi'nin gençlerin serbest zamanlarını sosyal ve kültürel açıdan verimli bir şekilde geçirebilecekleri çok önemli bir yer olduğunu vurgulayarak, "Milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik, hepimizin ortak paydasıdır. Gençlerimize ve görevlilerimize
başarılar diliyorum." diye konuştu.

20231225 G E N C L I K03

Öğrenciler ile masa tenisi oynayan Müftü Gülbe öğrencilere çeşitli hediyeler ikram etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci, Gençlik merkezin kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle Espiye gençliğinin hizmetine sunulduğunu söyledi.

20231225 G E N C L I K04

Editör: Giresun Müftülüğü