Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yerleşkesinde bulunan Diyanet Genç Ofis'i ziyaret etti.

Burada manevi danışmanlar ve gençlik koordinatörleriyle bir araya gelen Yavuzyiğit, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak tecrübelerini paylaştı.

genç-ofis-eskişehir-22

Yavuzyiğit, gençlerin manevi gelişimine katkı sağlayan Diyanet Genç Ofisi’nin önemli bir hizmet olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Gençlerimiz, üniversite hayatında karşılaştıkları sorunlarla baş etmek için manevi destek ve rehberliğe ihtiyaç duyuyorlar. Diyanet Genç Ofisi, bu ihtiyacı karşılamak için kurulmuş bir mekan. Burada gençlerimiz, dinî konularda bilgi alabilir, sohbet edebilir, kitap okuyabilir, etkinliklere katılabilir ve kendilerini geliştirebilirler."

Yavuzyiğit, ayrıca Diyanet Genç Ofisi’nde görev yapan gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlara teşekkür ederek, "Sizler, gençlerimizin yanında olan, onlara yol gösteren ve onları dini konularda aydınlatan değerli arkadaşlarımızsınız. Allah sizlerden razı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan