Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından "Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli personele ve ailelerine program düzenlendi.

Program, öğle yemeği sonrası Camii Kebir İmam Hatibi Halil İbrahim Arslan tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kayseri Engelli Buluşma 33

Programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Davetimize icabet ettiğiniz için, bizi onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Öncelikle bizlere verdiği desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizler İl Müftülüğü olarak engelli kardeşlerimizi toplum hayatına kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum." dedi.

Kayseri Engelli Buluşma 22

Program İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik tarafından yapılan dua ile son buldu. İl Müftülüğü tarafından programa katılanlara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.

Kayseri Engelli Buluşma 44

Engelli personel ve aileleri, kendilerini unutmayan İl Müftüsü Akkuş’a gerçekleştirmiş oldukları anlamlı buluşmadan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Mesudiye Mişe, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları gönüllüleri, engelli personel ve aileleri katıldı.

Editör: Ömer Ceylan