Edirne İl Müftülüğü, uzun yıllar din hizmeti sunarak emekli olan din görevlilerine yönelik “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Vefa Programı” düzenledi.

Hüma Hatun Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Hasan Başoğlu, İl Müftü yardımcıları Adem Özsoy ve Fatih Samet Okumuş, müftülük personeli, emekli din görevlileri katıldı.

Programda konuşan Müftü Başoğlu, "Öncelikle ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı’ tebrik ediyorum. Bizi kırmayıp davetimizi teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz ilimizde uzun yıllar çalışmış kıymetli büyüklerimizsiniz. Böyle bir haftada sizleri unutamazdık. Çünkü biz biliyoruz ki vefa gösteren vefa bulur.” dedi.

Emekli din görevlilerinin görüşlerinin önemine vurgu yapan Başoğlu, “Sizlere karşı yüreklerimizde hissettiğimiz vefa duygusunun bir tezahürü olarak İl Müftülüğümüz bünyesinde yaptığımız çalışmalara katkı olması bakımından görüşlerinize başvurmak istedik. Zira sizin görüşleriniz önümüzü aydınlatacak ve bize hız kazandıracaktır.” diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal