2020 Eylül ayından beri Edirne İl Müftüsü olarak görev yapan Müftü Bozkurt onuruna İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri personelinin katılımıyla veda programı düzenlendi.

Programda konuşan Müftü Bozkurt, "Allah Kuran’ı Kerimde 'Şüphesiz ki müminler kardeştir' buyuruyor. Sevgili peygamberimizde (sas) de 'Müslüman, Müslümanın kardeşidir.' der bir hadislerinde. Siz değerli personelimizle yaklaşık 2 buçuk yıl birlikte uyum içinde çalıştık. Bu kısa sürede birçok projeye hep birlikte imza attık. Din hizmeti gibi ağır bir sorumluluğu birlikte yüklendik. Çalışma ve gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere karşı  sehven de olsa bir kusurumuz olduysa haklarınızı helal etmenizi istiyorum." diyerek personelden helallik istedi.

Program sonunda ise Edirne İl Müftüsü  Alettin Bozkurt’a hediye takdim edilerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

edirne-müftüsü-bozkurt-veda-etti-33

Öte yandan Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kilis İl Müftülüğüne atanan İl Müftüsü Alettin Bozkurt adına veda yemeği verdi.

Vali Kırbıyık, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için Edirne İl Müftüsü Alettin Bozkurt’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan kurum amirleri de duygu ve düşüncelerini ifade ederek Müftü Bozkurt’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

edirne-müftüsü-bozkurt-veda-etti-22

Vali Kırbıyık ve kurum amirlerine teşekkür eden İl Müftüsü Alettin Bozkurt, Edirne'deki görevi boyunca yapılan hizmetlerden bahsetti.

Program, hediye takdimi ile son buldu.