Niğde İl Müftülüğü ev sahipliğinde "Merkez Taşra Buluşması" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, faaliyetlerin yerinde görülerek katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen konuşmacı olarak katıldı. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını Niğde İl Müftüsü Osman Ayas yaptı.

niğde-işliyen-22

Sonrasında din görevlilerine hitap eden Diyanet işleri Başkan Yardımcısı İşliyen, görev aidiyetinden bahsederek "Din görevlilerimiz insanları hakikatle buluşturmanın gayreti içerisinde bir vazife ifa ediyorlar. Toplumun tüm kesimine hitap ediyor, her alanda ve bir çok kurumda vazife icra ediyorlar. Bu bizler için büyük bir fırsat. Gencinden yaşlısına bu milletin bize ihtiyacı var. Öyleyse ulaşılmadık hiç kimse bırakmadan İslam'ın hakikatlerini anlatmak için var gücümüzle çalışmalıyız." diye konuştu.

Program sonunda Başkan Yardımcısı İşliyen, din görevlilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Niğde programı kapsamında Niğde Valiliği ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret eden Başkan Yardımcısı İşliyen, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve ilçe müftüleriyle de bir araya geldi.

niğde-işliyen-33

Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen'e Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuz Yiğit ile Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Hamit Albayrak eşlik etti.

Editör: Ömer Ceylan