Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısı doğrultusunda Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık personeli ve din görevlileri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliğinde düzenlenen kampanya kapsamında "Kızılay Kan Bağışı Merkezi" oluşturuldu.

Başkanlık bahçesindeki merkezde düzenlenen kan bağışı programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Türk Kızılay Kan Bağışı Müdürü Dr. Metin Kalender, Ankara Kan Bağışı Müdürü Dr. Cengiz Dönmez, daire başkanları ile çok sayıda Başkanlık personeli katıldı.

Programda konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Karslı, Başkanlığın uzun süredir Türk Kızılay'a özellikle kan bağışı konusunda destek verdiğini hatırlatarak "Personelimizin böyle güzel bir kampanyaya vereceği destekle beraber kan stoklarının yeniden ihtiyacı karşılar hale geleceğini göreceğiz." dedi.

Dr. Metin Kalender ise bu çağrıya destek veren ve bu organizasyonu düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığına ve kan bağışında bulunan personele teşekkür etti.

Konuşmaların ardından bağış formunu dolduran çok sayıda Diyanet personeli kan verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan