Bursa İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen üç günlük kamp programı Uludağ’da yapılan etkinlikler ile sona erdi.

Kız ve erkek öğrencilere yönelik üç ayrı noktada yapılan ve 80’e yakın öğrencinin katıldığı kamp programlarında gençler manevi danışmanlar rehberliğinde oldukça bereketli zaman geçirdi.

Uludağ Diyanet Gençlik 33

Değerler eğitimi, hisar yolu yürüyüşleri, beceri ve zarafet atölyeleri, sanat ve spor etkinlikleri ile dolu dolu geçen kampta birlikte kılınan namazlar, namaz sonrası yapılan keyifli sohbetler ile hem eğlenen hem öğrenen gençlerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Uludağ Diyanet Gençlik 22

Kampın son gününde gençleri yalnız bırakmayan İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, kamplara katılan gençleri tebrik ederek bundan sonra da Müftülüklerce gerçekleştirilecek faaliyetleri sıkı takip ederek kaçırmamalarını tavsiye etti.

Müftü Karabayır, ayrıca gençlerin okul başarılarının yanı sıra anın kıymetini bilip anılar biriktirmeye de gayret etmelerinin önemini belirterek kampta emeği geçenlere teşekkür etti.

Uludağ Diyanet Gençlik 44

Kampın kapanış programının da yapıldığı Uludağ gezisinde İl Müftüsü Karabayır’a İl Müftü Yardımcıları Melek Menteşe, Ömer Ayan ve Nurullah Koçhan eşlik etti.

Editör: Ömer Ceylan