Dikmen İlçe Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında "Peygamberime Mektup" ve liseli gençler arasında ise "Peygamberime Şiir" konulu yarışmalar düzenlendi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalarda dereceye giren öğrenciler hediyelerini Dikmen Kaymakamı Ozan Civelek’in elinden aldı.

Dikmen-11

İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen hediye töreninde dereceye giren öğrencilerin yazdıkları eserleri kendilerinden dinleyen Kaymakam Civelek, bu türden organizasyonların çok kıymetli olduğunun belirterek, "İlçe Müftülüğümüzü, öğretmenlerimizi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Dikmen-33

Yarışma hakkında bilgi veren Dikmen İlçe Müftü Vekili Onur Aksan ise "Ortaokul öğrencileri arasında 'Peygamberime Mektup', lise öğrencileri arasında ise 'Peygamberime Şiir' konulu yarışmalar tertip ettik. Beklentimizin üstünde bir katılım gerçekleşti. Sevgili öğrencilerimizin yazmış olduğu eserler arasında eleme yapma noktasında oldukça zorlandık, yarışma gereği dereceye girenleri belirlemek zorunda kalmakla beraber, bizim için her bir eser sahibi öğrencimiz gönüllerimizde her zaman birinci sıradadır. Gençlerimizin Peygamber sevgisi her türlü takdirin üzerindedir." diye konuştu.

Konuşmalalrın ardından dereceye giren öğrencilere hediyerleri verildi.

Dikmen-44

Tören sonunda İlçe Müftü Vekili Onur Aksan, Dikmen Kaymakamı Ozan Civelek’e de Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" adlı eseri takdim etti.

Editör: Ömer Ceylan