Öğrenci toplulukları ve kulüpleri tarafından Pamukkale Üniversitesi yerleşkesinde İsrail'i tel'in etmek, Filistin'de yaşanan zulme dikkat çekmek için gerçekleştirilen 5 günlük oturma eyleminin akabinde cuma namazına müteakiben gıyabi cenaze namazı ve dua programı gerçekleştirildi.

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun cuma namazını ikame ettirmesinin akabinde sloganlar eşliğinde vatandaşlarla birlikte oturma eyleminin bulunduğu alana geçildi.

Pamukkale Filistin Yürüyüşü 22

İl Müftüsü Pamuklu'nun Filistin'li kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazını kıldırmasının ardından eylem süresince okunan hatm-i şerifler için dua yaptı. Program farkındalık oluşturmak için hazırlanmış etkinlik çadırların ve stantların gezilmesiyle son buldu.

Pamukkale Filistin Yürüyüşü 33Programa Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. Durmuş Akalın, Prof. Dr. Turan Karadeniz ile birlikte öğretim üyeleri, STK Temsilcileri, üniversitesite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pamukkale Filistin Yürüyüşü 44