Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla başlattığı yardım kampanyası sürüyor. Bu kapsamda yurdun dört bir yanından kampanyaya destek yağıyor.

Manisa Şehzadeler Spil Ortaokulu Değerler Kulübü öğrencileri de "Özgür Filistin’in Yanındayız" diyerek okulda başlattıkları kampanyada toplanan yardımları Şehzadeler İlçe Müftüsü ve TDV Şehzadeler Şubesi Başkanı İsmail Temur’a teslim etti.

Minsa Değerler 11

Spil Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Müftü Temur Değerler Kulübü öğrencilerinin yaptığı davranışın çok anlamlı olduğunu ifade ederek; "Öğrencilerimiz başlattıkları yardım kampanyasında toplanan yardımları Gazze'ye gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfımıza bağışladılar. Biz de en kısa sürede Gazze'ye ulaştıracağız. 'Müminler ancak kardeştirler.' şiarıyla Gazzeli kardeşlerimizin derdine derman olmak isteyen öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim yaptıkları yardımı yüce katında kabul eylesin." diye konuştu.

Müftü Temur, yardım seferberliğini organize eden öğrenci ve velilerine teşekkür ederek bağış makbuzunu Okul Müdürü Özkan Toğrul’a teslim etti.

Editör: Ömer Ceylan