Hayırsever Kotan Ailesi tarafından yaptırılacak olan 4-6 Yaş Kuran Kursu’nun protokolü, Gaziantep Valiliği koordinesinde Şahinbey Kaymakamlığı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İl Müftülüğü ile Mustafa, Abdulhakim, Hatice, Osman, Mehmet Melih Kotan arasında imzalandı.

Düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, YİKOB Başkanı Vali Yardımcısı Muhammet Önder, Şehitkamil Kaymakamı Şahinbey Kaymakam Vekili Abdül Kadir Duran, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Mustafa, Abdulhakim, Hatice, Osman, Mehmet Melih Kotan ve Yiğenleri Medine Güçlüer katıldı.

Protokolde konuşan Vali Kemal Çeber; "Gazi şehrimizde hayır köşesinde Kotan ailesi ile beraberiz. Biz Medine kızımız başta olmak üzere aileyi çok sevdik. Allah vatan, millet, bayrak, devlet ve değerler konusundaki hassasiyetlerini daim etsin. Kıymetli Kotan ailesinin duasında belirttiği gibi rabbim hayır peşinde koşanların sayısını arttırsın. Henüz üç haftalık Gaziantep Valisi olarak dördüncü hayır protokolümü imzalıyorum. Güzeller güzeli Medine kızımızın 4-6 Yaş kuran kursunda almış olduğu eğitimin ve öğrendiği duanın ailesini etkilemesi sonucunda bu protokol önümüze geldi. Aslında hepimiz Medine kızımıza teşekkür borçluyuz. Kızımız bize dua edecek. İnşallah bu hayır vücut bulduğunda burada edilen dualar Kotan ailesine huzur verir ve sağlıklı yaşamasına vesile olur. Ailemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Gaziantep4-6YaşKur'anKursuProtokolTöreni (2)

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise "Hayır için yolculuğa çıkıyoruz. Şahinbey İlçemizde yapılacak olan 4-6 Yaş Kuran Kursumuzun protokolünü imzalamak için buradayız. İhtiyacımız olan bu dönemde Kotan ailesine hayra destek oldukları için teşekkür ediyoruz. İlimizde başlatılan bu eğitim seferberliğine yeni bir 4-6 Yaş kuran kursu katmak suretiyle devam ediyoruz. İnanıyorum ki buradan yetişecek olan yavrularımız hem ailesinin hem de bizlerin iftihar ettiği manevi değerlerine sahip hayırlı nesiller olur." diye konuştu.

Hayırsever Kotan aile üyeleri konuşmalarında; "Böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah bu hayırların devamı gelir." sözlerini kaydettiler.

Protokol, Medine’ nin güzel duasının ardından atılan imzalar ve çekilen fotoğraflar ile son buldu.

Gaziantep4-6YaşKur'anKursuProtokolTöreni (4)

Editör: Ömer Ceylan