Çardak İlçe Gençlik Koordinatörlüğünün tertip ettiği "Gençlik Buluşmaları" kapsamındaki kahvaltı programına Çardak Kaymakamı Levent Küçük, Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Feyzullah Okşaş, İlçe Jandarma Komutanı Muzaffer Metin, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ömer Boyacı, İlçe Müftüsü Cesim Şahin, öğretim görevlileri, öğrenciler ve din görevlileri katıldı.

Denizli 11

Kahvaltı sonrası gençlere hitap eden İlçe Müftüsü Cesim Şahin, "İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Meslek Yüksek Okulu iş birliğiyle üniversiteli gençlerimize yönelik bir takım projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu projeler ile genç beyinlerin içinde bulundukları durum göz önünde bulundurularak moral, motivasyon ve manevi destek sağlamak, dini manevi konularda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak, gençlerin yaşadığı toplumdan kopmayan, ailesiyle ve sosyal çevresiyle iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlere sahip bir neslin yetiştirilmesini hedeflemekteyiz." dedi.

Çardak Kaymakamı Levent Küçük, Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik Buluşmaları kapsamındaki bu projesinin önemli olduğunu vurgulayarak programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan