Çardak İlçe Müftülüğü Akıncılar Hanbat İzci Oymağı 7-14 yaş grubundan 40 izci, liderleriyle ilçe merkezinde uzun süreli yaz kulüp kampı yaptı. İzciler kampta, izcilik temel eğitimleri ile birlikte eğitmenler eşliğinde okçuluk talimi yaparak kendilerini yetiştirmeye çalıştı.

Altı günlük eğitim ve ziyaret kampında izciler sırasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran’ı, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sema Aydın ve huzurevi sakinlerini, Pamukkale İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Oytun’u ziyaret etti.

Çardak Izci Seminer 11

Kamp kapanış törenine Çardak Kaymakamı Levent Küçük, Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ve İlçe Müftüsü Cesim Şahin katıldı.

Akıncılar Hanbat İzci Oymağı İzci Lideri Gültekin Şahin törenin açılış konuşmasında, "Çardaklı gençlerimizin hayatlarına dokunabilmek amacıyla izcilik faaliyetleri kapsamında çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Dinine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olmaları için gençlerimiz ile beraber kamp yaptık. Gençlerimiz ve ailelerinden alınan olumlu görüşler neticesinde bu tür aktivitelerimizi artırarak devam ettireceğiz. Filistin'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimizi unutmayarak onlar için dualar ettik. Kampımızın gerçekleşmesinde büyük destek verip, her zaman yanımızda olan ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve İlçe Müftümüze sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Çardak Izci Seminer 33

Kaymakam Levent Küçük, icra edilen kamp programından memnuniyet duyduğunu belirterek, yapılan çalışmalardan ve verilen eğitimlerden dolayı İlçe Müftülüğünü, İzci Liderlerini ve izcileri tebrik etti. Geleceğin büyükleri olan çocukların, küçük yaşlarda aldığı her türlü sosyal faaliyet eğitimlerinin ileriye dönük ışık olduğu ve yön verdiğini ifade etti.

İlçe Müftüsü Cesim Şahin ise gençlik faaliyetleri kapsamında İlçe Müftülüğü izci liderinin emekleriyle yapılan Akıncılar Hanbat İzcilerinin kamp programında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda protokol üyeleri tarafından izcilere hediyelerin verilmesiyle kamp töreni sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan