Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sungurlu Uyanık Camii İmam Hatibi İsmail Özgen'in girişimleriyle Sungurlu Fen Lisesi Müdürü Oğuzhan Koç, Sungurlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdal Ekin ve Toki Mehmet Akif İlkokulu Müdürü Turan Kozan’ın katkılarıyla bilişim sınıfı açıldı.

Sungurlu İlçe Müftülüğü Uyanık Camii'nde açılan bilişim sınıfında yaklaşık 20 öğrenci istifade edebiliyor.

çorum-11-10

Camide yılın her günü dini eğitim, Arapça dil kursu ve sosyal etkinliklere katılan öğrenciler, dini eğitimin yanında oluşturulan bilişim sınıfında okul derslerine çalışıyor.

Öğrenciler, her gün Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Türkçe derslerini dinleyerek ve soru çözümleri yaparak, sınavlara hazırlanma fırsatı buluyorlar.

Bunun yanı sıra, uzun yaz tatilinde önceki dönemin derslerini tekrar ederek unutmama ve gelecek senenin derslerine şimdiden hazırlanma gibi kazanımları elde ettiğini söyleyen Din Görevlisi Özgen, yaz tatili boyu temiz ve nezih bir ortamda vakitlerini dolu dolu geçiren öğrencilerin, okullar başladığı zaman ve kış aylarında da bu sıcak ortamdan istifade edebileceklerini söyledi.

Editör: Ömer Ceylan