Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezi koordinasyonunda yurdun dört bir köşesinde uygulanan "İçimizi Isıtan İyilik" projesi Bursa’da üç gün süreyle beş ayrı noktada gerçekleştirildi.

Bursa İl Müftülüğü ve TDV Bursa Şubesi tarafından yürütülen çalışma ile binlerce vatandaşa çorba ikramı yapıldı.

Bursa Çorba Ikramı 22

Bursa İl Müftüsü ve TDV Bursa Şubesi Başkanı Yavuz Selim Karabayır, "Hem içimizi hem gönüllerimizi ısıtan iyilik çorba ikramı ile topluma paylaşma ve dayanışmanın küçük bir örneğini sunarak aslolanın tüm farklılıklarımızla dünyayı yaşanabilir kılmak için iyiliği dünyanın her bir köşesine ulaştırmak; çocukların, mazlum ve mağdurların güven ve huzur içinde yaşayacakları dünyayı iyilikle tesis etmektir." dedi.

Bursa Çorba Ikramı 33

Müftü Karabayır, "TDV Bursa olarak gençlere, öğrencilere, cami bahçelerinde cemaate, şehir merkezinde vatandaşlara yapılan çorba ikramı ile paylaşma kültürünü ve yardımlaşma duygusunu canlı tutmaya ve toplumda küçük iyiliklerin büyük mutluluklara yol açacağı farkındalığını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Bu vesileyle emeği geçen TDV Bursa sorumlularına, TDV kadın-genç gönüllülerine ve iyiliği sahiplenen vatandaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Editör: Ömer Ceylan