Bolu İl Müftülüğüne bağlı Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim’e geçen 15 öğrenci için "Kur’an’a Geçiş Programı" düzenlendi.

Öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, "Bizim umudumuz ve geleceğimiz olan evlatlarımıza karşı çok fazla sorumluluğumuz var. Gayemiz, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak, vatan ve millet sevgisiyle yetiştirmektir. Onların dinine ve diyanetine sahip bir birey olmaları için gayret gösteriyoruz." dedi.

Müftü Yardımcısı Arslan, "Çocuklarınız burada rabbimizi, peygamberimizi, kitabımızı, duaları, birlikteliği, paylaşmayı, kardeşliği, dostluğu, sevgi ve saygıyı öğreniyor. Sizler evlatlarınızın geleceğini düşünerek, onların Allah ve Peygamber sevgisini küçük yaşta öğrenmeleri için 4-6 yaş kursumuza gönderdiniz. Bugün itibariyle 15 evladımız Kur’an’a geçti. Onların yaşadığı heyecanı ve mutluluğu bizde hissediyoruz. Çocuklarınızın bu mutlu gününde sizlerin de çok büyük payı var." diye konuştu.

Bolu’da-minikler-Kur’an’a-geçmenin-sevincini-yaşadı01

Aileleri tebrik eden Arslan, "Kur’an kursu öğreticisi Merve Altundağ ve Fatma Peker’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca onlara yardımcı olan Tuba Acar ve Müberra Özalp, Kur’an kursu yöneticilerimiz Zeynep Aktaş ve Rukiye Turan’a çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Programın ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Akşemseddin Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Osman Kınık, aileler ve vatandaşlar katıldı.