Diyanet  İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin bireysel, toplumsal, dini ve sosyal gelişimlerine katkın sağlamak amacıyla başlatılan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi" Bolu’da devam ediyor.

Proje kapsamında Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerlerin Şubat Ayı konuğu Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Arş. Gör. Ahmet Arif Akbaba oldu.

Akbaba, Örnek Şahsiyetler başlığı altında; Mahir İz, Gönenli Mehmet Hoca ve Ali Ulvi Kurucu’nun hayatı, yapmış oldukları görevler ve eserleri hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler verdi.

Sunumlarından dolayı Akbaba'ye teşekkür eden İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, "Bolu İl Müftülüğü olarak Kur’an kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin dini ve sosyal gelişimlerini daha da pekiştirmek için bu tür konferansları düzenliyoruz. Zaman geçtikçe öğrencilerin üzerindeki olumlu etkilerini de görüyoruz. Bu gelişmeler bizi memnun ediyor. İnşallah her ay farklı konu ve konukları öğrencilerimizle  buluşturacağız." diye konuştu.

Programa Şube Müdürü Adem Özdemir, Bolu İl Müftülüğü Kız ve Erkek Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler ile Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Editör: Ömer Ceylan