Beylikdüzü İlçe Müftülüğüne bağlı Fatih Sultan Mehmet Camii'nde "Cami ve Çocuk Buluşması" gerçekleştirildi.

Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen programda, çocuklara bir araya gelen İlçe Müftüsü Kadir Koçak, gençleri ve çocukları teravih namazına geldikleri için tebrik ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

Burada konuşan Müftü Koçak, "Ramazan ayı bütün güzellikleriyle hayatımıza renk katıyor. Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin camilerimize gelerek büyükleriyle ibadet edip Ramazan ayının manevi atmosferinden istifade etmelerini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor." dedi.

beylikdüzü-iftar-22

- Çocuklara yönelik iftar

Öte yandan Mermerciler Sanayi Sitesi Camii'nde Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinden Cumartesi günleri de kursa devam eden öğrenciler ve velileri iftar programında buluştu.

Öğrencilerle iftar sevincini paylaşan Müftü Koçak, "Yaz-kış devamlı olarak gençlere ve çocuklara yönelik yaptığı güzel çalışmalardan dolayısıyla Hüseyin Kaplan hocamıza, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yapılan faaliyetlerde desteğini esirgemeyen Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu Bey'e, Organize Sanayi esnafımıza ve çocuklarını okul döneminde camiye kursa getiren velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği program, teravih namazı kılınmasıyla sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan