Beylikdüzü İlçe Müftüsü Kadir Koçak'ın verdiği ilk dersle başlayan seminere, cami din görevlileri ve Müftülük personeli katıldı.

Müftü Koçak konuşmasında; "Bir baba çocuğuna güzel ahlaktan daha üstün bir miras bırakamaz.'' hadisini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Unutmayalım ki evlatlarımız bizleri gözlemlemektedirler. Bu sebeple onların ahlakının doğru bir şekilde inşa edilmesinde babanın rolü çok büyüktür. Çocuklarımızı milli ve manevi yönden şuurlu nesiller olarak yetiştirmeliyiz. Bu vesileyle bir baba olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.'' dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce uygulanan proje kapsamında başlatılan ve personele yönelik dört hafta boyunca düzenlenecek "Baba Okulu Seminerleri" kapsamında “Çocuğun Gelişiminde Babanın Rolü”, “Ailede Merhametin Mimarı Olarak Baba”, “İslam’da Babanın Hak ve Sorumlulukları”, “Mahremiyet Eğitiminde Babanın Rolü”, “Baba - Çocuk İletişimi”, “Baba - Genç İletişimi” gibi konularını ihtiva eden Beylikdüzü İlçe Müftülüğü 'başlıklarında eğitimler gerçekleştirilecek.

Editör: Ömer Ceylan