Ataşehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ataşehir Şubesince başlatılan "Kış Bayramı" kampanyası başlatıldı.

"Çocuklar Üşümesin Diye Soğuk Günlerde Sıcacık Bir İyilik" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında hayırseverlerin bağışladığı mont, bot, hırka, kazak, çorap gibi kışlık kıyafetler 300 çocuğa teslim edildi.

ataşehir-22

TDV gönüllüleriyle çocuklara kışlık kıyafet hediye eden İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, "Bu kış günlerinde 'Sıcak Bir İyilik' için ihtiyaçlı ailelerin yanında olan Müftülük ve TDV gönüllüleri ile onlara destek olan hayırseverlere teşekkür ederiz. Peygamber Efendimiz (sav) 'Kim bir müminin dünyevi sıkıntılarından birini giderirse, Allah da onun kıyamet günü sıkıntılarından birini giderir. Kim bir fakire kolaylık gösterirse, Allah da ona dünyada ve ahirette kolaylık gösterir.' buyurmaktadır. Bunun için biz de ihtiyaçlı ailelerin yanında olmaya onların da çocuklarının yüzlerini güldürmeye çalışıyor ve tüm hayırseverleri bu iyiliğe davet ediyorum. Unutmayalım ki dünyayı iyilik kurtaracaktır." diye konuştu.