Ataşehir İlçe Müftülüğü tarafından erkek personele yönelik "Baba Okulu Semineri" düzenlendi.

Ataşehir Müftülüğü Mimar Sinan Camii Konferans Salonunda gerçekleştirilen kapanış programında konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, "Din görevlisi önder olandır. Topluma yön verecek kişileriz. Başta kendi ailemiz olmak üzere babalık konusunda da topluma örnek olacak insanlarız. Bu sebeple burada gördüğümüz seminer bize katkı sağlayacaktır. Katılım gösteren tüm din görevlilerimize ve eğitimci hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.

Ataşehir Baba Okulu 22

Eğitimler hakkında bilgi veren Din Hizmetleri Uzmanı ve İl ADRB Üyesi Muhammet Gündoğdu ise "Bir ay boyunca seminerlerimizde; Bir Baba Olarak En Güzel Örnek Hz. Peygamber (sas), Kur’an’da Baba Örnekleri, Çocuk Gelişiminde Babanın Rolü, Ailede Merhametin Mimarı Olarak Baba, İslam’da Babanın Hak ve Sorumlulukları, Mahremiyet Eğitiminde Babanın Rolü, Baba - Çocuk İletişimi ve Baba - Genç İletişimi başlıklarında sunumlar gerçekleştirdik ve bugün de son olarak Serçelerin Şarkısı filminin tahlilini yaparak eğitimlerimizi bitirdik." dedi.

Ataşehir Baba Okulu 33

Seminere katılan personele İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy tarafından "Katılım Belgesi" ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında çıkan "Baba Okulu" kitabı verildi.

Editör: Ömer Ceylan