Altınyayla İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri için abonelik kampanyası başlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her ay birbirinden önemli temalarla yayınlanan Diyanet dergilerine Altınyayla İlçe Kaymakamı Batuhan Kalkan başta olmak üzere Altınyayla Belediye Başkanı Sinan Akbulut, İlçe Mal Müdürü Mecnun Çınar, Tarım ve Orman Müdürü Hacı Darıcı, İlçe Emniyet Amiri Gökhan Yıldırım, İlçe Özel İdare Müdürü İlhan Subaşı, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Subaşı, İlçe Hastanesi Başhekimi Nuri Kılıçarslan, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mustafa Enes Şanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Öner Araz, İlçe SYDV Müdürü Mevlüt Subaşı, Ziraat Bankası İlçe Müdürü Osman Dinç farklı kategoride yayınlanan Diyanet Dergilerine abone oldu.

Kurumlardan Diyanet Dergilerine Abonelik 11

Kampanya kapsamında Altınyayla İlçe Emniyet Amiri Gökhan Yıldırım'ı’ı ziyaret eden İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli , doğru dini bilgiye güvenilir kaynaklardan ulaşmanın önemine vurgu yaparak Diyanet dergilerinin tanıtımını yaptı.

Müftü İçli geçen sene olduğu gibi bu senede dergilere abone olan Yıldırım'a, "Büyük bir emek ve özenle hazırlanan dergilerimizi önceki yıllarda tercih ettiğinizi biliyoruz. 2024 yılında da tercihinizi doğru ve sahih bilgilerin yer aldığı dergilerimizden yana kullandığınız için teşekkür ederim." dedi.

Editör: Ömer Ceylan