Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi iş birliğinde depremzede çocuklara yönelik bayramlık kıyafet kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların bağışlarıyla, Ağrı'da misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye edildi.

Programda öğrencilerle buluşarak hediyelerini veren Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı ve Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan miniklerin sevinçlerine ortak oldular.

Müftü Vekili Arpacı, "Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bu günlerde Ramazan’a veda etmenin hüznünü yaşarken bir taraftan da bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Müftülük olarak bu sevinci herkesin yaşaması için bu gibi yardım kampanyaları düzenliyoruz. Bayramlara en çok sevinenlerimiz olan çocuklarımızı bayram arifesinde mutlu etmek ve sevindirmek için gayret ediyoruz. Elhamdülillah bugün birçok çocuğumuzun gülümsemesine vesile olduk. Bu vesileyle yürütülen iyilik çalışmalarına emek veren ve destek çıkan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan