Diyanet Akademisi Eskişehir Dini İhtisas Merkezi’nde “Aday Din Görevlileri Eğitimi 1. Dönem Açılış Programı” düzenlendi.

Açılış programına Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama 2 Daire Başkanı Uğur Yılmaz, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, müftülük personeli, din görevlileri ve akademi öğrencileri katıldı.

Programda konuşan Atama 2 Daire Başkanı Uğur Yılmaz, “Diyanet Akademi bizim uzun yıllardır hayalini kurduğumuz ve çok güvendiğimiz bir sistem. Çünkü toplumun sürekli geliştiği yerde bizim de kendimizi geliştirmemiz daha fazla bilgiye ulaşmamız çok önemli. Bu bağlamda Diyanet Akademinin amacı sizlere en iyi hocalarla en iyi eğitimi vererek bu göreve sizleri hazırlamak.” dedi.

Yılmaz, “Akademinin faydalarından biri ise bilgilerinizi tazelemek ve unutturmamak. Bu yüzden burada geçireceğiniz süre sizin için büyük bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirelim ve göreve başladığımızda insanlara bilgilerimizi aktarmaya ve nerede olursa olsun görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edelim. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal