Adapazarı İlçe Müftülüğü öncülüğünde "Eller İşlesin, Gönüller Dinlensin" projesi kapsamında faaliyet gösteren Halime Teyze İyilik Evi’nin gönüllü kadınları, yoğun emekleri ve özverili çalışmalarıyla takdir topluyor.

Filistindeki mazlumların yararına Halime Teyze İyilik Evinde hazırlanan el emeği göz nuru ürünler satılarak elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Adapazarı Şubesine bağışlandı.

Adapazarı Iyilik Evi 22

Gönüllüleri kabul eden İlçe Müftüsü ve TDV Adapazarı Şubesi Başkanı Bilal Albayrak, yapılan yardımların insanların dayanışma duygularını geliştirdiğini ve umut dolu yarınlar için atılmış önemli bir adım olduğunu dile getirerek emeği geçen vatandaşlara teşekkür etti.

Halime Teyze İyilik Evi'nin gönüllüleri ise yaptıkları bağışın sadece maddi bir destek olmadığını, aynı zamanda bir dayanışma ve sevgi manifestosu olduğunu belirttiler. "Ellerimizle hazırladığımız her bir ürün dualarla süslenmiş hediye gibidir. Bu bağış, yüreklerimizdeki sevginin ve yardımlaşmanın somut bir ifadesidir" diyerek duygularını ifade ettiler.

Editör: Ömer Ceylan