Zara İlçe Müftülüğü koordinesinde 15 gün boyunca devam eden etkinliklerde yaklaşık 1.650 öğrenciyle buluşularak 10 farklı camide toplam 40 program gerçekleştirildi. Oyunlar, çeşitli etkinlikler, sohbetler ve manevi atmosfer eşliğinde düzenlenen buluşmalarda camiler, çocuk ve gençlerle doldu.

Zara Çocuk 22

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, değerler eğitimi ve manevi gelişime yönelik çeşitli faaliyetler de gerçekleştirildi.

Zara İlçe Müftüsü Yunus Güleç’in destekleriyle sürdürülen çalışmaların, ilçedeki çocuk ve gençlerin cami merkezli sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını artırdığı ifade edildi. İlçe Müftülüğü tarafından benzer programların ilerleyen dönemlerde de devam edeceği belirtildi.