Kayseri İl Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarında eğitim ve öğretime devam eden Yaz Kur’an Kursularında etkinlikler devam ediyor.

Yaz Kur’an kurslarında dini eğitimlerin yanında yüzme, okçuluk, satranç, el sanatları ve spor faaliyetleri gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Etkinliklerle öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Etkinliklerle ilgili bilgi veren İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "11 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz Kur’an kurslarımız tüm hızıyla devem ediyor. Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi dini içerikli derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Müftü Akkuş, “Minik yavrularımıza ‘Çevre Ahlakı, Mahremiyet Bilinci ve Teknoloji ve Bağımlılık’ seminerleri gerçekleştiriyoruz. Başta yavrularımızı yaz Kur’an kurslarımıza gönderen anne ve babalara, yavrularımıza eğitim veren din görevlilerimiz ve Kur’an kursu öğreticilerimize ve etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Kayseri’de-Yaz-Kur’an-Kurslarında-etkinlikler-hız-kesmeden-sürüyor02

Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi" projesi kapsamında çocuklarda trafik bilincinin oluşması amacıyla trafik eğitimi verildi.

Editör: Ammar Esenkal