Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Ramazan faaliyetleri kapsamında Filistin’e yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı Mısır’da hazırlığını tamamladığı 16 tır insani yardımı Gazze’ye ulaştıracak.

Ramazan

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesince Ramazan Bayramı dolayısıyla yardıma muhtaç çocuklara ve gençlere giyim kartı dağıtımı yapıldı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesince Uluslararası öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve TDV iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile Giresun’da yetim çocuklara ihtiyaç kart ve bayramlık kıyafet hediye...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’da ramazan vesilesiyle her gün ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar veriyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ““İSAM olmasaydı nice hocalarımız kapalı bir kutu gibi kalacaktı” dedi.

Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından hazırlanan yardım kolileri, Çorum Diyanet Gençlik Merkezi öğrenci ve genç gönüllülerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yayınları, katil İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit edilen 3 yaşındaki Rim ile "gözlerinin içini öperek"...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı, "2024 Yılı Ramazan Faaliyetleri" kapsamında Bulgaristan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500...