Taziye Haberleri

taziye haberleri ve güncel taziye gelişmeleri, taziye ile ilgili tüm video, taziye fotoğrafları ve taziye haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın vefat eden babası Şevki Bolat için taziye mesajı yayınladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Irak'ın kuzeyinde şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, vefat eden Diyanet İşleri eski Başkanı Lütfi Doğan için taziye mesajı yayımladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sel ve aşırı yağışlar nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziye mesajı yayınladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, annesi Binnaz Erbaş'ın vefatı dolayısıyla taziyede bulunanlara yayınladığı mesajla teşekkür etti.

DİYANET HABER

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) eğitimini sürdüren Filistinli Abdullah Abu Jasir, İşgalci İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında ailesi ve komşularından 17 kişinin...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için taziye mesajı yayınladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, vefat eden Bulgaristan eski Varna Bölge Müftüsü Receb Receb için taziye mesajı yayımladı.

ALİ ERBAŞ

Sakarya'da aracını kiraladığı 17 yaşındaki E.Ö. tarafından tarlada tabanca ile katledilen SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi ve vekil imamlık yapan Bekir...