Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çanakkale Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, Diyanet İzci kampına katılarak izcilerle beraber oldu.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin 200 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde can kaybı son 24 saatte 32 artarak 34 bin 183'e yükseldi.

Sahabeler

Hz. Hansa'nın kimdir? Dört Şehit annesi Hz. Hânsa, Arap edebiyatının en meşhur kadın şairi kimdir? Hz. Hânsa'nın asıl ismi nedir?

YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan 62 yaşındaki Mahmut Kaya, hasta yatağındaki dayısının arzusunu yerine getirerek, Çanakkale şehidi büyük dedesinin tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki mezarını...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir evi bombalaması sonucu 4'ü çocuk 7 Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 634'e yükseldi.

Filistin

Katil İsrail ordusu 7 Ekim 2023'ten bu yana aralıksız saldırı düzenlediği Gazze Şeridi'nde, ramazan ayında gerçekleştirdiği 182 katliamda en az...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Filistin

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'te başlayan yıkıcı saldırıları, Filistinlilerin kıtlığa sürüklenmesi ve her geçen gün artan insani krizlerin...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 137'ye yükseldi.

Filistin

Katil İsrail güçleri iki hafta önce baskın düzenlediği Gazze Şeridi'nin en büyük sağlık kompleksi Şifa Hastanesi ve çevresinden arkasında onlarca...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 782'ye çıktı.